אמפנדס גבינה ועוף
אמפנדס גבינה ועוף יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 88 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אם יש לכם פלפלים, מים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: אמפנדס עוף וגבינה, אמפנדס עוף מגורר עם גבינה, ו אמפנדס עוף באפלו עם רוטב גבינה כחולה.
הוראות
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית.
חותכים בקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה פירורים גס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס מים, ערבוב עד תערובת יוצר כדור. ללוש בצק על משטח מקומח קלות 5 דקות. או עד חלק וגמיש. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד; לקרר בעת הכנת מילוי empanada.
מבשלים עוף, בצל ופלפלים במחבת nonstick על חום בינוני גבוה 5 דקות. או עד שהעוף כבר לא יהיה ורוד.
מוסיפים סלסה; מבשלים ומערבבים 2 דקות. מגניב לגמרי.
מחממים תנור ל 191°. מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות.
מרדדים כל פיסת על משטח מקומח קלות לעגול 7 אינץ'; מניחים על גיליון אפייה מכוסה קלף.
מערבבים גבינה לתוך תערובת עוף; כפית על 1/2 כוס על חצי מכל סיבוב בצק. מקציפים ביצה ומים שנותרו; מברשת על קצוות של סיבובי בצק. מקפלים לשניים כדי לצרף מילוי. הקש על צמרות קלות כדי להסיר אוויר עודף; חותם קצוות עם מזלג.
מברשת צמרות עם הביצה שנותרה.
אופים 18 עד 20 דקות. או עד חום זהוב.