אמפנדס מעוף
אמפנדס עוף משך עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, תיבול קריאולי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: אמפנדס מעוף, דלעת סקווש ומשך אמפנדס עוף, ו ברביקיו: אמפנדס חזיר משך מיני.
הוראות
שים את הבצל, פלפל, ושמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. בעוד זה בישול, למשוך את הבשר מן העוף, להשליך את העור והעצמות.
מוסיפים את העוף למחבת יחד עם העגבניות, תיבול קריאולי, זיתים, רוטב חם, מלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים את זה לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך כ 20 דקות.
תן מגניב בזמן שאתה עושה את הבצק.
מערבבים יחד את קמח הארפא ומים חמים עם הידיים עד שהבצק חלק. מכסים בניילון נצמד ונותנים לנוח במשך 5 דקות. קח חתיכת הבצק ולגלגל אותו לכדור בגודל של לימון. שים את זה על חתיכת פלסטיק לעטוף ולמקם עוד חתיכת לעטוף על גבי. לעבור למעגל 5 אינץ'.
הסר את חתיכת הפלסטיק העליונה ולשים 3 כפות של העוף משך על מרכז המעגל, משאיר גבול 1/2 אינץ'. שימוש בניילון נצמד, מקפלים את הבצק כדי להקיף את המילוי ויוצרים חצי עיגול. לחץ על הקצוות יחד. באמצעות השפה של צלחת קטנה, לקצץ את קצה אמפנדה. חזור לעשות את השאר.
שים על 1/2 אינץ ' של שמן צמחי במחבת על חום בינוני גבוה. טובלים את קצה כף העץ לתוך השמן: כאשר בועות נוצרות סביבו השמן חם מספיק לטיגון. מטגנים את אמפנדס, כמה בכל פעם, עד שהם זהובים חום, על 3 עד 5 דקות בכל צד.
הערה: גבינת מוצרלה ותערובת של אגס קצוץ וגבינת גורגונזולה מתפוררת גם לעשות סתימות נהדרות עבור אמפנדס אלה.