קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

אמפנדס רסק תפוחים

אמפנדס רסק תפוחים
אמפנדס רסק תפוחים יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו אמפנדס נקניקיות ותפוחים, אמפנדס תפוחים וצ'דר, ו אמפנדס תפוחים עם קרם מאפה שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים את הקמח, הסוכר והמלח למעבד מזון ודופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד שהתערובת דומה לחול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
מוסיפים את גבינת השמנת והדופק עד שהבצק מתחבר בגושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
בצקבצק
5
מניחים את הבצק על משטח מקומח ולשים בעדינות פעמיים או שלוש, רק מספיק כדי לשלב את גבינת השמנת. טופס את הבצק לתוך דיסק סגלגל, במקום בשקית ניילון וצינה, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגלגלים את הבצק למלבן, בערך 15 על 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
8
חותכים את הבצק עם סכין חדה לתוך 6 ריבועים, על 5 אינץ ' כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
9
מקציפים 1 כפית מים ואת הביצה בקערה קטנה, כדי להפוך ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מלא כל כיכר בצק עם כ 2 כפיות רסק תפוחים. השתמש בקצות האצבעות כדי להרטיב את קצוות הבצק עם מעט מים. מקפלים את הבצק כדי ליצור משולש. השתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ על הבצק בעדינות יחד, ואז מלחץ את החותם עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
בצקבצק
מיםמים
11
מברשת את צמרות המשולשים עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
12
מפזרים את הביצה שטף צמרות עם סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
ביצהביצה
13
מניחים את המשולשים על תבנית אפייה מרופדת קלף ואופים עד שהמשולשים זהובים חום, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
14
תיזהר, המילוי יהיה חם, כל כך מגניב אמפנדס על 15 דקות לפני האוכל.