אמפנדס רסק תפוחים יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו אמפנדס נקניקיות ותפוחים, אמפנדס תפוחים וצ'דר, ו אמפנדס תפוחים עם קרם מאפה שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים את הקמח, הסוכר והמלח למעבד מזון ודופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד שהתערובת דומה לחול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
4
מוסיפים את גבינת השמנת והדופק עד שהבצק מתחבר בגושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
בצק
5
מניחים את הבצק על משטח מקומח ולשים בעדינות פעמיים או שלוש, רק מספיק כדי לשלב את גבינת השמנת. טופס את הבצק לתוך דיסק סגלגל, במקום בשקית ניילון וצינה, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
בצק
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מגלגלים את הבצק למלבן, בערך 15 על 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
8
חותכים את הבצק עם סכין חדה לתוך 6 ריבועים, על 5 אינץ ' כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
סכין
9
מקציפים 1 כפית מים ואת הביצה בקערה קטנה, כדי להפוך ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מלא כל כיכר בצק עם כ 2 כפיות רסק תפוחים. השתמש בקצות האצבעות כדי להרטיב את קצוות הבצק עם מעט מים. מקפלים את הבצק כדי ליצור משולש. השתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ על הבצק בעדינות יחד, ואז מלחץ את החותם עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
בצק
מים
11
מברשת את צמרות המשולשים עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
12
מפזרים את הביצה שטף צמרות עם סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
ביצה
13
מניחים את המשולשים על תבנית אפייה מרופדת קלף ואופים עד שהמשולשים זהובים חום, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
14
תיזהר, המילוי יהיה חם, כל כך מגניב אמפנדס על 15 דקות לפני האוכל.