קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

אנצ'ילדות אדומות עם גבינה.

אנצ'ילדות אדומות עם גבינה.
המתכון אדום אנצ'ילדות עם Queso Añejo יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, קינמון טחון, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: אנצ'ילדות בשר חזיר., Anejo רום פונץ, ו צרוב Queso פרסקו ו Queso Panela עם כוסברה Mojo.

הוראות

1
הגדר מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את צ ' יילס ומבשל, מרפרף לעתים קרובות, עד שהם קלויים, שלוש עד חמש דקות. כאשר נעשה להעביר לבלנדר יחד עם שוקולד, אורגנו, קינמון, קרקרים, שום, ציפורן, ו 1 1/2 כוסות מים רותחים. תוודא שהצ ' ילי מתחת למים, ותן לו לשבת חמש דקות. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לכריכהלכריכה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה בגודל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים כף אחת של השמן לתוך סיר שני ליטר ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, יוצקים את רוטב צ ' ילה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שזה צמצם לרוטב עבה, שלוש עד שש דקות. מתבלים לפי הטעם במלח. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
בקערה בגודל בינוני, לשלב את añejo queso ואת בצל צהוב טחון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים מספיק שמן לתוך תנור הולנדי גדול לבוא על שני סנטימטרים במעלה הצדדים. להפוך את החום בינוני גבוה ולהביא לטמפרטורה של 350-F. באמצעות זוג מלקחיים, לקחת טורטייה אחת לטבול לתוך השמן, להזיז אותו כל הזמן, עד שהוא התנפח אבל הוא עדיין לא פריך, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הסר, ולהניח בצד להתקרר. חזור על התהליך עם טורטיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
8
לטבול כל טורטייה לתוך הרוטב, כך שכל מצופה לחלוטין. ואז למלא כל אחד עם כשלוש כפות של תערובת גבינה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
9
מגלגלים אותם כמו סיגרים, ומגישים עם יותר גבינה ובצל טחון מפוזר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.