אנצ'ילדות אדומות עם גבינה.
המתכון אדום אנצ'ילדות עם Queso Añejo יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, קינמון טחון, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: אנצ'ילדות בשר חזיר., Anejo רום פונץ, ו צרוב Queso פרסקו ו Queso Panela עם כוסברה Mojo.
הוראות
הגדר מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' גדולה מעל חום גבוה.
מוסיף את צ ' יילס ומבשל, מרפרף לעתים קרובות, עד שהם קלויים, שלוש עד חמש דקות. כאשר נעשה להעביר לבלנדר יחד עם שוקולד, אורגנו, קינמון, קרקרים, שום, ציפורן, ו 1 1/2 כוסות מים רותחים. תוודא שהצ ' ילי מתחת למים, ותן לו לשבת חמש דקות. להתמזג עד חלקה.
יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה בגודל בינוני.
יוצקים כף אחת של השמן לתוך סיר שני ליטר ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, יוצקים את רוטב צ ' ילה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שזה צמצם לרוטב עבה, שלוש עד שש דקות. מתבלים לפי הטעם במלח. כבה את החימום.
בקערה בגודל בינוני, לשלב את añejo queso ואת בצל צהוב טחון.
יוצקים מספיק שמן לתוך תנור הולנדי גדול לבוא על שני סנטימטרים במעלה הצדדים. להפוך את החום בינוני גבוה ולהביא לטמפרטורה של 350-F. באמצעות זוג מלקחיים, לקחת טורטייה אחת לטבול לתוך השמן, להזיז אותו כל הזמן, עד שהוא התנפח אבל הוא עדיין לא פריך, על 15 שניות.
הסר, ולהניח בצד להתקרר. חזור על התהליך עם טורטיות שנותרו.
לטבול כל טורטייה לתוך הרוטב, כך שכל מצופה לחלוטין. ואז למלא כל אחד עם כשלוש כפות של תערובת גבינה ובצל.
מגלגלים אותם כמו סיגרים, ומגישים עם יותר גבינה ובצל טחון מפוזר על גבי.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.