קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

אנצ'ילדות שעועית שחורה הודו

אנצ'ילדות שעועית שחורה הודו
אם יש לך ציר עוף, טורטיות קמח, אבוקדו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אנצ'ילדות הודו ושעועית שחורה, שעועית שחורה אנצ'ילדות הודו, ו אנצ'ילדות הודו ושעועית שחורה.

הוראות

1
הפוך רוטב אנצ 'ילדה: בקערה בינונית, לטאטא יחד את אבקת צ' ילי, כמון, אורגנו, אבקת שום, קינמון, ציפורן קרקע, סוכר, מלח, וקמח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
ציפורן קרקעציפורן קרקע
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים שמן זית על חום בינוני במחבת ברזל יצוק (או במחבת sauté עבה תחתית אחרת).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את התבלינים ומבשלים דקה או שתיים, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4
לאט לאט להקציף במלאי, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
בואו לבוא לרתיחה, לבשל לרגע, ואז להסיר מן החום, לכסות ולהניח בצד.
1
מחממים שמן זית במחבת סאוטה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל קצוץ jalapeños ומבשלים עד הבצל הם שקופים, על 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
הסר מהחום.
5
מניחים תערובת בצל בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מערבבים את בשר ההודו מבושל, את השעועית, 1 כוס הגבינה המגוררת, 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה קצוצה, 2 כף מיץ ליים, ו 1/2 כוס רוטב אנצ ' ילדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
7
להוסיף 1 עד 2 כפיות מלח, או יותר לפי הטעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
להרכיב את enchiladas: מחממים את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מחממים את המחבת עם רוטב אנצ ' ילדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מורחים 1/2 כוס של הרוטב על החלק התחתון של צלחת תבשיל 9x13 (pyrex עובד היטב).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
11
עובדים אחד בכל פעם, טובלים את טורטיות הקמח ברוטב כדי לצפות אותם משני הצדדים. אם הרוטב סמיך מדי, דק אותו עם קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
מניחים את הטורטייה בצלחת התבשיל ומניחים בכל מקום בין 1/4 כוס ל 1/2 כוס המילוי באמצע הטורטייה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
13
מגלגלים את הטורטייה סביב המילוי ומניחים אותה בצלחת התבשיל. תמשיכו לגלגל את שאר הטורטיות שלכם עד שימלאו את התבשיל. מכסים את האנצ ' ילדות עם הרוטב הנותר, ומפזרים את הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
1
מניחים בתנור ואופים, חשופים, במשך 15 עד 20 דקות, עד אנצ ' ילדות מחוממות דרך והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים מיץ ליים, מגישים עם garnishes: 
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3
מפזרים קצת יותר מיץ לימון לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4
מגישים עם בצל אדום קצוץ, אבוקדו קצוץ, כוסברה טרייה, שמנת חמוצה או פרסקה קרם, וחסה קרחון פרוסה דק שהיה לבוש בחומץ ומלח (אין שמן).
מרכיבים שתצטרך
חסה קרחוןחסה קרחון
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-

מרכיבים

7קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת צ'ילי (שים לב כי אבקות צ' ילי להשתנות בכוח, ייתכן שתרצה להתחיל עם פחות ולהוסיף יותר לפי הטעם)אבקת צ'ילי (שים לב כי אבקות צ' ילי להשתנות בכוח, ייתכן שתרצה להתחיל עם פחות ולהוסיף יותר לפי הטעם)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מרוסקאורגנו מרוסק1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1אוראו ממולאים כפוליםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ציפורן טחוןציפורן טחון1אוראו ממולאים כפוליםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח (פחות אם משתמשים במלאי מלוח)מלח (פחות אם משתמשים במלאי מלוח)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח2קרום: פירורי קרקר גרהםיוקוןיוקון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרהודו או ציר עוףהודו או ציר עוף1גבינת פרמזן מגוררתיוקוןיוקון1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1כדי 2 פלפלים צ'ילי jalapeño (1 עבור מתון, 2 או יותר עבור מתובל), זרע, טחוןכדי 2 פלפלים צ'ילי jalapeño (1 עבור מתון, 2 או יותר עבור מתובל), זרע, טחון7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרבשר הודו מבושל, קצוץבשר הודו מבושל, קצוץ425פלפל האבנרושעועית שחורה, שטופה ומרוקנת, או תוצרת ביתשעועית שחורה, שטופה ומרוקנת, או תוצרת בית591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים (יכול מיץ לימון)מיץ ליים (יכול מיץ לימון)1אוראו ממולאים כפוליםמלח או יותר לפי הטעםמלח או יותר לפי הטעם8טורטיות קמח, בהתאם לגודל ועוביטורטיות קמח, בהתאם לגודל ועובי1עבור כל אחד.בצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ1עבור כל אחד.אבוקדו קצוץאבוקדו קצוץ1עבור כל אחד.כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1עבור כל אחד.שמנת חמוצה או קרם פרסקהשמנת חמוצה או קרם פרסקה1עבור כל אחד.חסה ברג קרח, פרוסה דקה ומפוזרת עם מלח וחומץחסה ברג קרח, פרוסה דקה ומפוזרת עם מלח וחומץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנצ ' ילדה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.