אספרגוס
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? אספרגוס יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 4026 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אספרגוס, שמן זית כתית מעולה ביותר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: אספרגוס ואגוזי פילו פאי (Akan אספרגוס בקלאווה) עם רוטב Avgolemono, לבעוט כמה אספרגוס: ניוקי חמאה חום עם אספרגוס ואפונה, ו נקניק עגל עם רוטב אספרגוס וטיפים אספרגוס.
הוראות
חום מים blanching: למלא סיר בינוני באמצע הדרך עם מים מלוחים קלות. מביאים לרתיחה.
האספרגוס: בעוד המים הוא חימום, להכין את האספרגוס. יש לשטוף אותם היטב; לשבור את כל תחתית קשה, לבן ולהשליך.
חותכים את החניתות לתוך 1 עד 2 חלקים אינץ, חיתוך האספרגוס באלכסון קל.
מוסיפים את האספרגוס למים הרותחים ומורידים מעט את החום כדי לשמור על רתיחה. Parboil האספרגוס בדיוק 2 דקות.
לזרוק עם שמן זית, פרמזן, גרידת לימון: בעוד האספרגוס עדיין חם, לזרוק אותם בקערה עם שמן זית, פרמזן, וגרידת לימון.
מגישים חם או טמפרטורת החדר.
שים לב שכאשר אתה עובד עם כל כך מעט מרכיבים, חשוב לוודא שהם באיכות הגבוהה ביותר.