קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

אספרגוס Velouté

אספרגוס Velouté
אספרגוס Velouté עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 312 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קצת סוכר, קורנפלור, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אספרגוס קרמי, בזיליקום, וcrème Fraîche Velouté, כרובית Velouté, ו תותים וניל Velouté (מתכונים דומים).

הוראות

1
שטוף את האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2
חותכים 2 אינץ '(5 ס " מ.) את הטיפים ולשמור אותם לשימוש אחר. אין לקלף את הגבעולים אבל לחתוך אותם 15 אינץ '(3 ס " מ.) חתיכות.
3
מביאים את המניה או מרק לרתיחה בסיר מרק. כאשר זה בועות, להוסיף את חתיכות אספרגוס וסוכר. להנמיך את החום, לכסות, ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
תערובת ולעבור דרך מסננת בסדר (chinois במידת האפשר), לחיצה על מוצקים עם כף כדי לחלץ נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
שים את המרק בחזרה בסיר, להחזיר לרתיחה, ומרתיחים כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מערבבים היטב את עמילן התירס בקערה עם 1 כף מים קרים. מקציפים את החלמון וקרם יחד בקערה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל המרק.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
כאשר המרק בסיר הופחת על ידי כמחצית, להקציף בתערובת קורנפלור. להרתיח במשך 1 דקה, לטאטא כל הזמן, ולאחר מכן בעדינות לשפוך הכל לתוך הקערה עם תערובת ביצה שמנת, לטאטא כמו שאתה שופך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
יוצקים את התוכן של הקערה בחזרה לתוך סיר מרק חום בעדינות רבה כדי להתעבות. מערבבים עם מרית ומכבים את החום בסימן הראשון של רותחים. להתמזג. מתבלים במלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
טעם
10
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
11
יואל רובושון נולד בפואטייה, צרפת, בשנת 1945 והחל את חניכותו במסעדת מלון כשהיה בן חמש עשרה. ב-1981 הוא פתח מסעדה משלו בפריז, ג ' אמין, שזכתה לשלושה כוכבי מישלן עד 198
12
זו היתה העלייה המהירה ביותר בהיסטוריה של המדריך. בשנת 1989 מונה לשף של המאה על ידי גולט מילאו, וכעת הוא עובד כיועץ ומנהל מסעדות ל ' אטלייה ברחבי העולם.