אספרגוס, בצל אביב ופטריות מורל
אספרגוס, בצל אביב, פטריות מורל Sauté נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, פלפל, פטריות מורל), וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטריות מורל ואספרגוס מוקפצים, עוף מטוגן עם אספרגוס לבן ומורל סאוט עם קרם פרש, ו עוף מטוגן עם אספרגוס לבן ומורל סאוט עם קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. אם באמצעות מורלים יבשים, לשים אותם בקערה קטנה, לכסות עם 1 כוס מים רותחים, ולתת לעמוד 10 דקות. תרימי ותתייבשי.
בינתיים, מלח בנדיבות נשאר מים רותחים. למלא קערה גדולה עם קרח ומים קרים ולהגדיר ליד התנור.
מוסיפים אספרגוס למים רותחים ומבשלים עד פריך במכרז, על 4 דקות.
הסר מהמים ומיד לצלול לתוך אמבט קרח כדי להפסיק לבשל. חזור על תהליך עם בצל ירוק.
מסננים אספרגוס ובצל על מגבות נייר, ולאחר מכן לחתוך חניתות אספרגוס במחצית.
במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך, להמיס חמאה.
מוסיפים מורלים, אספרגוס, ובצל ומבשלים 1 דקה, משליכים בעדינות מעיל עם חמאה. מערבבים קרם frache ומתבלים עם מלח ופלפל. המשך בישול עד מחומם דרך, 4 דקות יותר.