אספרגוס וקערת צדפות
אספרגוס וצדפות קערה היא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. אם יש לכם אספרגוס לחתוך באלכסון, צדפות מפרץ, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , שהוא מוצק. נסו אספרגוס צדפות מוקפצות, צדפות & אספרגוס מערבבים ומטגנים, ו צדפות צרובות עם קרם אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד אטריות מבשלות, מחממות שמן בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות ושום, ומטוגנים 3 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים מרק, מים, קליפת לימון, ומיץ לימון 1 כף למחבת; מביאים לרתיחה.
להוסיף אספרגוס; לבשל 1 דקה. להפחית את החום, להוסיף צדפות, ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד צדפות אטומות אספרגוס הוא מכרז.
מערבבים אטריות מבושלות, שנותרו 1 כף מיץ לימון, בזיליקום, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות מרק רדודות.
מפזרים כל חלק באופן שווה עם בצל ירוק.