קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

אספרגוס וקערת צדפות

אספרגוס וקערת צדפות
אספרגוס וצדפות קערה היא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. אם יש לכם אספרגוס לחתוך באלכסון, צדפות מפרץ, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , שהוא מוצק. נסו אספרגוס צדפות מוקפצות, צדפות & אספרגוס מערבבים ומטגנים, ו צדפות צרובות עם קרם אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מלחמלח
2
ניקוז; להפריש.
3
בעוד אטריות מבשלות, מחממות שמן בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
מוסיפים פטריות ושום, ומטוגנים 3 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שוםשום
5
מוסיפים מרק, מים, קליפת לימון, ומיץ לימון 1 כף למחבת; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
מרקמרק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להוסיף אספרגוס; לבשל 1 דקה. להפחית את החום, להוסיף צדפות, ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד צדפות אטומות אספרגוס הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
צדפותצדפות
7
מערבבים אטריות מבושלות, שנותרו 1 כף מיץ לימון, בזיליקום, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות מרק רדודות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
מיץ לימוןמיץ לימון
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
מלחמלח
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מפזרים כל חלק באופן שווה עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק