אספרגוס חמוץ מתוק
אספרגוס חמוץ מתוק יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. אם יש לך חומץ מזוקק, זרעי סלרי, מקלות קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו אטריות חמוץ מתוק עם אספרגוס, סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק, ו מנה מתוקה וחמוצה ללא בשר עם טופו ובטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את האספרגוס, ומבשלים חשפו עד רך מעט, על 1 דקה.
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות עד קר כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר חניתות האספרגוס קרות, מניחים אותם על מגבות נייר להתייבש.
להביא חומץ, מים, סוכר, מקלות קינמון, ציפורן, זרעי סלרי, ומלח לרתיחה בסיר על חום בינוני-גבוה. להרתיח במשך 5 דקות.
מורחים את חניתות אספרגוס בתבנית גדולה או תבנית אפייה.
יוצקים את תערובת החומץ על האספרגוס. מכסים ומקררים במשך 8 שעות או לילה.
מסננים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.