אספרגוס להמיס עם התפשטות פסטו
אספרגוס להמיס עם התפשטות פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת מוצרלה חלקית, עגבניות, פסטו מסחרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס להמיס עם התפשטות פסטו, ביצה פסטו להמיס, ו טורקיה, פסטו & חמוציות להמיס (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס. קיטור, מכוסה, 2 דקות או עד פריך-מכרז.
מערבבים מיונז ופסטו בקערה, ומערבבים עם מקצף.
מורחים 2 כפות תערובת פסטו על צד 1 של כל פרוסת לחם.
שכבה כל פרוסה עם 8 חניתות אספרגוס, פרוסת חזיר 1, 2 פרוסות עגבניות, ופרוסת גבינה 1.
מניחים על תבנית אפייה; לצלות 3 דקות או עד גבינה נמסה.