אספרגוס עם גורגונזולה ואגוזי מלך קלויים
אספרגוס עם Gorgonzolan ואגוזי מלך קלויים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. 41 אדם התרשמו מתכון זה. . אם יש לכם אספרגוס, מלח כשר, גבינת גורגונזולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. נסו גורגונזולה דולצ'ה עם אגסים קלויים ואגוזים מתובלים, אספרגוס קלוי W / גבינה כחולה ואגוזי מלך קלויים, ו אספרגוס בלסמי קלוי עם גבינת עיזים ואגוזי מלך קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
יש לשטוף את האספרגוס ולשבור את קצות גזע וודי. אספרגוס יבש ולסדר בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה (מחבת ג ' לי-רול nonstick עובד היטב).
טפטף שמן זית על האספרגוס וגלגל את החניתות כדי לצפות היטב.
צלי בתנור במשך 7 עד 14 דקות בהתאם לעובי החניתות (חניתות דקות ייקח הרבה פחות זמן מאשר עבות). כאשר נעשה, אספרגוס עדיין צריך להיות פריך.
כ -3 עד 5 דקות לפני האספרגוס נעשים, מניחים אגוזי מלך קצוצים בפחית עוגה קטנה ומכניסים לתנור לצד האספרגוס. צפה כדי שלא ישרפו!
הסר אספרגוס ואגוזים מהתנור. לחלק אספרגוס בין ארבע צלחות ארוחת צהריים. בעוד אספרגוס עדיין חם, מפזרים אותם עם gorgonzola ואגוזי מלך קלויים.
מגישים בטמפרטורת החדר עבור הטעם הטוב ביותר.