אספרגוס עם מיונז פסטו בזיליקום
אספרגוס עם מיונז פסטו בזיליקום נטול גלוטן, וקמאיות מתאבנים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 52 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, פסטו בזיליקום, רוטב לסלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עגל ואספרגוס עם מיונז בזיליקום, פנה סלמון עם רוטב שמנת בזיליקום פסטו, ארטישוק ואספרגוס, ו מיונז בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד או לחתוך את הקצוות הקשים של חניתות אספרגוס. במחבת 12 אינץ', חום מים 1/2 אינץ ' (מלוח אם תרצה) לרתיחה.
הוסף אספרגוס; להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי; מבשלים 2 עד 3 דקות או עד פריך-מכרז.
ניקוז. לצלול אספרגוס לתוך קערה של מי קרח להתקרר; לנקז על מגבות נייר. מקררים עד שמוכנים להגיש.
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים שנותרו, למעט עלי בזיליקום.
תערובת מיונז כפית לתוך קערה קטנה; מקשטים עם עלי בזיליקום.