אספרגוס קלוי עם חומץ ריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס קלוי עם חומץ ריבס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 98 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך אספרגוס, ריבס, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה מרהיב. מתכונים דומים: קונפי ריבס ובצל עם חומץ בלסמי תות, אספרגוס עם חומץ שרי וגבינת מנצ'גו, ו סלט עם אספרגוס לבן וחומץ שרי ושמן זית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מסדרים את האספרגוס על תבנית אפייה, בשכבה אחת, וטפטוף עם 1 כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגלגלים את הגבעולים באופן שווה.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים, מנערים את המחבת מספר פעמים כדי להפוך את האספרגוס, עד הטיפים משחימים ופריכים, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הריבס ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. מערבבים בחומץ ומבשלים עד ריבס הוא שבור למטה אבל לא רגשני והטעמים חדורים, 10 עד 12 דקות. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת עדינה לסיר קטן. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית-נמוכה ומבשלים עד עבה וסירופ, כ 5 דקות.
כדי לשרת, לארגן את האספרגוס על מגש גדול, טפטוף עם חומץ ריבס ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.