קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

אספרגוס קלוי עם חומץ ריבס

אספרגוס קלוי עם חומץ ריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס קלוי עם חומץ ריבס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 98 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך אספרגוס, ריבס, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה מרהיב. מתכונים דומים: קונפי ריבס ובצל עם חומץ בלסמי תות, אספרגוס עם חומץ שרי וגבינת מנצ'גו, ו סלט עם אספרגוס לבן וחומץ שרי ושמן זית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מסדרים את האספרגוס על תבנית אפייה, בשכבה אחת, וטפטוף עם 1 כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגלגלים את הגבעולים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים, מנערים את המחבת מספר פעמים כדי להפוך את האספרגוס, עד הטיפים משחימים ופריכים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
7
מוסיפים את הריבס ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. מערבבים בחומץ ומבשלים עד ריבס הוא שבור למטה אבל לא רגשני והטעמים חדורים, 10 עד 12 דקות. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת עדינה לסיר קטן. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית-נמוכה ומבשלים עד עבה וסירופ, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
כדי לשרת, לארגן את האספרגוס על מגש גדול, טפטוף עם חומץ ריבס ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים