קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 42 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

אסקבשה של פורל

אסקבשה של פורל
Escabeche של פורל הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה די טוב. Escabeche של פורל, Escabeche, ו Escabèche דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור בשקית zip-top ליטר. לטף את הטרוטה יבש לזרוק מעיל בשקית עם קמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פורלפורל
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט בגודל 12 אינץ ' מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מנצנץ. בזהירות להוסיף את הטרוטה למחבת. מבשלים בכל צד במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
באמצעות מלקחיים או מרית דגים, להעביר את הטרוטה לתבנית זכוכית 13 על ידי 9 אינץ'. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל, ומבשלים עד שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים את 1/2 הנותרים מלח כפית, 1/4 כפית פלפל שחור, טימין, כוסברה, פפריקה, יין לבן, חומץ, וגרידת לימון. להקטין את החום נמוך ומבשלים, חשוף, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
הסר מהחום ושופכים את המרינדה על הטרוטה. מקררים, חשופים, לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פורלפורל
7
מגישים מגניב או בטמפרטורת החדר עם רוטב ובצל. מקררים, מכוסים, עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)