אסקרול וסלט ברוקולי קלוי עם רוטב אנשובי
הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם שמן זית, חלמונים, ברוקולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט אסקרול עם רוטב אנשובי, איטלקי ברצינות: אסקרול וסלט אגוז עם רוטב אנשובי, ו סלט אסקרול עם ביצה קצוצה ויניגרט אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, למזג את אנשובי, שום, חלמונים ומיץ לימון. עם המכונה על, להוסיף 3/4 כוס שמן זית. מערבבים את הפטרוזיליה ומרג ' ורם ומתבלים במלח.
על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את הברוקולי עם 2 כפות הנותרים של שמן; להפיץ בשכבה אחת. מתבלים במלח וצולים במשך כ -18 דקות, עד שהפרחים פשוט רכים.
בקערה גדולה, לזרוק את הברוקולי עם escarole והרוטב.
מפזרים את הגבינה ומגישים.