אסקרול נבול עם שום, לימון ושמן
אסקרול נבול עם שום, לימון ושמן עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.37 דולר למנה. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. אם יש לכם שמן זית, משחת אנשובי, אסקרול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 15 דקות. עם כפית ציון 95%, המנה הזו אדירה. נסו סלט אסקרול נבול, אסקרול נבול עם תפוחים, ו פטוצ'יני עם אסקרול נבול ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת עמוקה על אש בינונית-נמוכה עם שום ואנשובי. מבשלים יחד 3 עד 4 דקות כדי להחדיר שום לשמן.
מוציאים את שיני השום ומערבבים שמן לערבוב האנשובי המומס ומוסיפים את פתיתי הפלפל האדום. מעלים את החום לבינוני-גבוה. כאשר אדוות שמן או מתחיל לרחף עשן, להוסיף ירקות ומערבבים ומטגנים אותם 2 עד 3 דקות. סוחטים מיץ לימון על הירוקים, זורקים ומגישים.