אפוגטו בדואי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפוגטו בדואי. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את גלידת ונילן, קצת שוקולד, פולי אספרסו טחונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 דקות. מתכונים דומים: אפוגטו, אפוגטו, ו אפוגטו.
הוראות
בקערה קרה, מקציפים את השמנת הכבדה עד פסגות רכות טופס. שים את זה בצד במקרר עד שתהיה מוכן להגיש.
אם אתה משתמש במכונת אספרסו, לשים תרמיל הל במסנן. לארוז עם האספרסו, קומפקטי ו לחלוט. לחלופין, אם אתה משתמש באבקת האספרסו המיידית, להביא 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר עם תרמילי הל. ואז לטאטא באספרסו, זן, ולהשליך את מוצקים.
מניחים כף נדיבה או שתיים של גלידה בתחתית 4 כוסות קטנות.
יוצקים שוט של אספרסו לתוך כל כוס, העליון עם מנה של שמנת. פירורים את העוגיות מלמעלה ומפזרים שוקולד מריר מגורד.