אפונה, pancetta & סלט תפוחי אדמה
זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא בזיליקום ונענע, מיץ לימון, פנצ'טה די קובטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. , שהוא מוצק. נסו שעועית & מתכון סלט Pancetta (עם אפונה פקורינו & מנטה רוטב), סלט תפוחי אדמה עם פנצ'טה, רוזמרין ולימון, ו סלט תפוחי אדמה חם עם פורסלין ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים במשך 8 דקות, או עד מכרז, הוספת האפונה עבור דקות הסופי של בישול.
בינתיים, מטגנים את הפנצ ' טה במחבת עד פריך.
הסר מהחום והוסף את מיץ הלימון וכמה תיבול. לזרוק את תפוחי האדמה, אפונה, בזיליקום ונענע לתוך המחבת ומערבבים יחד. לא פחות טוב מוגש חם או קר.