אפונה ואפונה יורה עם בצל אביב ונענע
אפונה ואפונה יורה עם בצל אביב ונענע עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 64 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לך גרגרי גרגיר הנחלים, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צמה מהירה של אפונה האביב עם יורה בצל אדום, עוף אביב עם אפונה ובצל, ו אפונה האביב עם נענע.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האפונה עד שהם פשוט רך, על 3 דקות.
באותו סיר, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 5 דקות. מערבבים את האפונה, מכסים ומבשלים עד מחומם דרך, 1 דקה. מערבבים את החמאה, 1 כף בכל פעם.
הסר מהחום ומערבבים את יורה אפונה עד נבול. מערבבים במטבעה, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.