קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג הפסחא
מגזין

עוגת ארנב פסחא

עוגת ארנב פסחא
ניתן להכין את המתכון לעוגת ארנב פסחא תוך כשעתיים ו-20 דקות . מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 945 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -42 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הפסחא שלך. אם יש לכם עוגיית שוקולד, חתיכות שוקולד מתוקות למחצה, מרשמלו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 24% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת ארנב הפסחא , עוגת ארנב הפסחא ועוגת ארנב הפסחא .

הוראות

1
להכנת העוגה: מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיית נתחי שוקולד, חתוכה לשנייםעוגיית נתחי שוקולד, חתוכה לשניים
2
קערות מתכת עם חמאה וקמח בקוטר 1(6 אינץ') ו-1 (8 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות מי קוקוס1 1/3 כוסות מי קוקוס
2 מיכלים (16 אונקיות) ציפוי תותים2 מיכלים (16 אונקיות) ציפוי תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
3
מערבבים את תערובת העוגה, מי הקוקוס, השמן והביצים בקערה גדולה נקייה נוספת. מקציפים 2 דקות, או עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
תחרת ליקריץתחרת ליקריץ
1 תחרת ליקריץ אדומה, חתוכה ל-6 חתיכות שוות1 תחרת ליקריץ אדומה, חתוכה ל-6 חתיכות שוות
ציוד שתשתמש בו
תחרת ליקריץ אדום, חתוכה ל-6 חתיכות שוותתחרת ליקריץ אדום, חתוכה ל-6 חתיכות שוות
4
יוצקים 2 כוסות בלילה לקערה הקטנה יותר עם חמאה ומקומחת; יוצקים את שאר הבלילה לקערה המוכנה הגדולה יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חתיכות שוקולד חלב, מומסות1/2 כוס חתיכות שוקולד חלב, מומסות
5
אופים את העוגה הקטנה יותר במשך 40 דקות ואת העוגה הגדולה יותר במשך 45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא נקי. מצננים את העוגות בקערות על רשת צינון למשך 30 דקות. הופכים את העוגות על רשת הצינון ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 מיני מרשמלו2 מיני מרשמלו
2 חתיכות שוקולד חצי מתוקות2 חתיכות שוקולד חצי מתוקות
1 שקית (14 אונקיות) קוקוס פתיתים ממותק1 שקית (14 אונקיות) קוקוס פתיתים ממותק
1 שקית (14 אונקיות) קוקוס פתיתים ממותק1 שקית (14 אונקיות) קוקוס פתיתים ממותק
1
חותכים את העוגה הגדולה יותר לשניים, ויוצרים 2 חתיכות חצי ירח.
2
מורחים 1/4 כוס ציפוי על החלק העליון השטוח של כל חלק.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה קלאסיתתערובת עוגה קלאסית
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
3
מניחים את החלקים החתוכים כלפי מטה על משטח עבודה, מצמידים את הצדדים המכוסים זה לזה. קצץ 1 אינץ' מקצה אחד של העוגה; לזרוק את הגזרות. חזור על הפעולה עם העוגה הקטנה יותר.
4
מניחים את העוגה הגדולה יותר על צלחת הגשה.
5
מורחים 2 כפות ציפוי על הקצה החתוך של העוגה הקטנה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
6
מניחים את הקצה הגזום של העוגה הקטנה יותר כנגד הקצה הגזום של העוגה הגדולה יותר.
7
מורחים את יתרת הציפוי על העוגות לכיסוי מלא.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
8
מפזרים הכל מלבד 1/2 כוס הקוקוס, לוחצים כדי להידבק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9
מברישים את שוקולד החלב המומס על שני הצדדים של חצאי עוגיות נתחי השוקולד לציפוי מלא.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
10
מפזרים את 1/2 כוס הקוקוס השמורה; מניחים בצד עד לייבוש. לחץ 2 חתיכות שוקולד חצי מתוק על פני הארנב לעיניים. בעזרת קיסם, הדק את טיפת החניכיים על פני הארנב לאף. בעזרת קיסמים, הדק את חתיכות הליקריץ על פני הארנב עבור השפמים. בעזרת קיסמים, הדק את המיני מרשמלו על פני הארנב עבור השיניים. בצע חתכים בעומק של 2 אינץ' על גבי ראש הארנב; להכניס את חצאי עוגיות השוקולד לאוזניים.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
ליקריץ תפוח ירוקליקריץ תפוח ירוק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3 כוסות ציפוי וניל3 כוסות ציפוי וניל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
11
מגלגלים בגדול את המרשמלו יחד ומהדקים עם קיסם על הארנב לזנב.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

ניתן לשלב את הקינוח עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.