עוגת ארנב פסחא
ניתן להכין את המתכון לעוגת ארנב פסחא תוך כשעתיים ו-20 דקות . מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 945 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -42 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הפסחא שלך. אם יש לכם עוגיית שוקולד, חתיכות שוקולד מתוקות למחצה, מרשמלו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 24% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת ארנב הפסחא , עוגת ארנב הפסחא ועוגת ארנב הפסחא .
הוראות
להכנת העוגה: מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
קערות מתכת עם חמאה וקמח בקוטר 1(6 אינץ') ו-1 (8 אינץ').
מערבבים את תערובת העוגה, מי הקוקוס, השמן והביצים בקערה גדולה נקייה נוספת. מקציפים 2 דקות, או עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים 2 כוסות בלילה לקערה הקטנה יותר עם חמאה ומקומחת; יוצקים את שאר הבלילה לקערה המוכנה הגדולה יותר.
אופים את העוגה הקטנה יותר במשך 40 דקות ואת העוגה הגדולה יותר במשך 45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא נקי. מצננים את העוגות בקערות על רשת צינון למשך 30 דקות. הופכים את העוגות על רשת הצינון ומצננים לחלוטין.
חותכים את העוגה הגדולה יותר לשניים, ויוצרים 2 חתיכות חצי ירח.
מורחים 1/4 כוס ציפוי על החלק העליון השטוח של כל חלק.
מניחים את החלקים החתוכים כלפי מטה על משטח עבודה, מצמידים את הצדדים המכוסים זה לזה. קצץ 1 אינץ' מקצה אחד של העוגה; לזרוק את הגזרות. חזור על הפעולה עם העוגה הקטנה יותר.
מניחים את העוגה הגדולה יותר על צלחת הגשה.
מורחים 2 כפות ציפוי על הקצה החתוך של העוגה הקטנה יותר.
מניחים את הקצה הגזום של העוגה הקטנה יותר כנגד הקצה הגזום של העוגה הגדולה יותר.
מורחים את יתרת הציפוי על העוגות לכיסוי מלא.
מפזרים הכל מלבד 1/2 כוס הקוקוס, לוחצים כדי להידבק.
מברישים את שוקולד החלב המומס על שני הצדדים של חצאי עוגיות נתחי השוקולד לציפוי מלא.
מפזרים את 1/2 כוס הקוקוס השמורה; מניחים בצד עד לייבוש. לחץ 2 חתיכות שוקולד חצי מתוק על פני הארנב לעיניים. בעזרת קיסם, הדק את טיפת החניכיים על פני הארנב לאף. בעזרת קיסמים, הדק את חתיכות הליקריץ על פני הארנב עבור השפמים. בעזרת קיסמים, הדק את המיני מרשמלו על פני הארנב עבור השיניים. בצע חתכים בעומק של 2 אינץ' על גבי ראש הארנב; להכניס את חצאי עוגיות השוקולד לאוזניים.
מגלגלים בגדול את המרשמלו יחד ומהדקים עם קיסם על הארנב לזנב.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
ניתן לשלב את הקינוח עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.