אפונה מוקפצת וחזיר
אפונה מוקפצת ונקניק נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אספרגוס מטוגן ואפונה, אפונה מוקפצת ובצל ירוק, ו אפונה מוקפצת שלגweather Forecast (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה עם מכסה הדוק מעל חום בינוני עד חם, כ 3 דקות.
הוסף 2 כפות של החמאה ומערבולת כדי להמיס מעיל המחבת.
מוסיפים את הבצל או בצלצלים, 1/2 כפית מלח, והפלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרככים, על 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את החזיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כמה שומן הופך, על 3 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף את האפונה, מים, הנותרים 1/2 כפית מלח, ומערבבים לשלב. לבשל, מכוסה, ערבוב כל כמה דקות, עד האפונה הם רק מבושל דרך, על 6 דקות.
הסר מהחום, להוסיף את הנותרים 2 כפות חמאה, גרידת לימון, ומיץ לימון, ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח נוסף, פלפל, או מיץ לימון לפי הצורך.