אפונה מוקפצת ותפוחי אדמה קטנים
אפונה מוקפץ תפוחי אדמה קטנים נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 199 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, אפונה בתרמילים, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפונה מוקפצת וחזיר, אספרגוס מטוגן ואפונה, ו אפונה מוקפצת שלגweather Forecast.
הוראות
בסיר 4 ליטר לכסות תפוחי אדמה עם מים קרים מלוחים על ידי 1 אינץ ' ומבשלים 10 דקות, או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם סכין חדה.
מסננים תפוחי אדמה במסננת. תפוחי אדמה ניתן לבשל 1 יום קדימה מקורר לפני להיות מקורר בשקית פלסטיק sealable. להביא תפוחי אדמה לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
אפונה פגז אם באמצעות אפונה snap סוכר טרי לקצץ. בשמן מחבת גדול חום על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא עישון ו sauté כל הירקות, ערבוב לעתים קרובות, עד סוכר מצליפה הם פריך במכרז ותפוחי אדמה מחוממים דרך, כ 4 דקות. ירקות העונה עם מלח ופלפל.