אפיית בראנץ ' הודו וביצה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 242 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גורפת איטלקית מתובל טורקיה הקרקע, חלב, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: אפיית בראנץ ' ביצים, בראנץ ' ביצים לאפות, ו חם ואופים בראנץ ' שוויצרי.
הוראות
1
תרסיס 13x9 אינץ '(3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית ומחבת nonstick 10 אינץ ' עם ספריי בישול. במחבת, לבשל טורקיה הקרקע מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
הודו טחון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
מחבת
2
הסר טורקיה ממחבת; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
3
בקערה גדולה, מערבבים תפוחי אדמה, בצל, פטריות, זיתים, 1 כף בזיליקום ו 2 כוסות של הגבינה. מערבבים בטורקיה; כף באופן שווה לתוך צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
תפוח אדמה
גבינה
זיתים
בצל
טורקיה כולה
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
4
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
5
בקערה גדולה, להכות ביצים. מערבבים בחלב 1/2 כפית מלח; לשפוך על תערובת תפוחי אדמה בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
6
גיליון לחתוך של רדיד גדול מספיק כדי לכסות את תבנית אפייה; תרסיס עם ספריי בישול. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף, מרוסס בצד למטה. מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
7
כאשר מוכן לאפות, לחמם תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
אופים מכוסה 45 דקות. לחשוף; אופים 20 עד 25 דקות יותר או עד שהמרכז מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
10
בינתיים, תרסיס מחבת nonstick 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים מעל חום בינוני 1 דקה. מערבבים עגבניות 1/4 כפית מלח; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות רכות. מערבבים 2 כפות בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
שום
באזיל!
מלח
12
כדי לשרת, לחתוך את הביצה לאפות לריבועים; לשרת עם ציפוי חם.