אפיית בראנץ ' הודו וביצה
אפיית בראנץ ' הודו וביצה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 242 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גורפת איטלקית מתובל טורקיה הקרקע, חלב, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: אפיית בראנץ ' ביצים, בראנץ ' ביצים לאפות, ו חם ואופים בראנץ ' שוויצרי.
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ '(3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית ומחבת nonstick 10 אינץ ' עם ספריי בישול. במחבת, לבשל טורקיה הקרקע מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד.
הסר טורקיה ממחבת; לנקז על מגבות נייר.
בקערה גדולה, מערבבים תפוחי אדמה, בצל, פטריות, זיתים, 1 כף בזיליקום ו 2 כוסות של הגבינה. מערבבים בטורקיה; כף באופן שווה לתוך צלחת אפייה.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
בקערה גדולה, להכות ביצים. מערבבים בחלב 1/2 כפית מלח; לשפוך על תערובת תפוחי אדמה בתבנית אפייה.
גיליון לחתוך של רדיד גדול מספיק כדי לכסות את תבנית אפייה; תרסיס עם ספריי בישול. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף, מרוסס בצד למטה. מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
כאשר מוכן לאפות, לחמם תנור ל 350 ° F.
אופים מכוסה 45 דקות. לחשוף; אופים 20 עד 25 דקות יותר או עד שהמרכז מוגדר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
בינתיים, תרסיס מחבת nonstick 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים מעל חום בינוני 1 דקה. מערבבים עגבניות 1/4 כפית מלח; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות רכות. מערבבים 2 כפות בזיליקום.
כדי לשרת, לחתוך את הביצה לאפות לריבועים; לשרת עם ציפוי חם.