אפיית ברוקולי מוזהב
אפיית ברוקולי מוזהבת היא ללא גלוטן מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך תפוחי אדמה, קרם מרוכז של מרק פטריות, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו ברוקולי מוזהב, קציר זהב תפוחי אדמה אופים, ו גבעות שחורות אפיית ביצה מוזהבת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את ארבעת המרכיבים הראשונים; לערבב היטב. מוסיפים 1 כוס גבינה.
העברה ל11-in משומן. אקס-7-אין. צלחת אפייה.
בקערה, לשלב תפוחי אדמה עם גבינה נותרת; לערבב היטב.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30 דקות או עד השחמה קלה.