אפיית לחם: לחם עגבניות-פסטו מערבולת
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו אפיית לחם: לחם מערבולת חמאת תפוחים, אפיית לחם: עגבניות, גבינה ולחם בייקון, ו פסטו מערבולת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד שלך, לשלב את השמרים, מים, סוכר, ו 1 כוס הקמח.
להקציף לשלב ולתת לו לנוח במשך 30 דקות.
מוסיף את שאר קמח הלחם יחד עם סולת ומלח. ללוש עם וו הלחם עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מוסיפים את שמן השום ושמן הזית וממשיכים ללוש עד ששניהם משולבים לחלוטין. טופס את הבצק לתוך כדור, לטפטף עם כמות קטנה של שמן זית, ולהחזיר אותו לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 30 דקות.
קמח את משטח העבודה שלך, קו גיליון אפייה עם פיסת נייר קלף, ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות. להפוך את הבצק החוצה וליצור אותו מלבן מחוספס. עם מערוך, לגלגל אותו מלבן על 18 אינץ 'רחב 15 אינץ' גבוה. מקם אותו כך שאחד הצדדים הארוכים פונה אליך.
עם מברשת בצק, האצבעות, או החלק האחורי של כף, מורחים את רסק העגבניות על החצי התחתון של הבצק, ומותירים על 1/2 אינץ ' חשוף לאורך הקצוות. מקפלים את הבצק שנחשף על הבצק מכוסה עגבניות. עכשיו יש לך חתיכת בצק זה בערך 18 אינץ 'רחב על ידי 7 1/2 אינץ' גבוה. השתמש מערוך כדי לשטח את הקצה המקופל ולוודא כי הבצק עבה באופן שווה.
מורחים את הפסטו על הבצק ומשאירים כ-1/2 אינץ ' חשוף בקצה הרחוק (הקצה המקופל).
מגלגלים את הבצק עד סגנון ג ' לי רול, החל בקצה הקרוב אליך ונע לכיוון הקצה שהשארת חשוף. אל תגלגל את זה חזק מדי. כשתגיע לקצה המרוחק, אטום את התפר.
מניחים את הבצק על צד התפר אפייה למטה ולהתאים אותו כך שהוא עבה באופן שווה. צור אותו לטבעת ולאטום את הקצוות יחד. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהוא הוכפל בגודל-כ -45 דקות.
חותכים את החלק העליון של כיכר ואופים ב 350 מעלות עד השחמה יפה, כ 40 דקות.
תן כיכר להתקרר על מדף לפני חיתוך.