אפיית לחם: פלפל ולחם בירה ג'ק
והוא יספק כ 8 מנות. אם 55 סנט למנה נופל בתקציב שלך, אפיית לחם: פלפל ולחם בירה ג'ק יכול להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-231 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו את גבינת מונטריי ג'ק, פלפלים, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Poblano ג'ק בירה לחם, פלפל ג'ק גבינה לחם מהיר, ו מלח דשא סטיקהאוס שיינר בוק בירה לחם - אתה יכול לעשות לחם בירה בבית עם לקחת שלנו כאחד.
הוראות
מחממים התנור ל 191° ולרסס מחבת כיכר עם תרסיס אפייה.
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח.
להקציף לשלב - אתה לא רוצה גושים של אבקת אפייה בלחם.
מוסיפים את הגבינה והפלפלים ומערבבים להפיץ.
במחבת קטנה, להמס את החמאה ודבש יחד.
מוסיפים את זה לתערובת הקמח.
מוסיפים את הבירה לתערובת הקמח ומערבבים עד שהכל משולב.
להעביר את התערובת למחבת כיכר ולהפיץ אותו באופן שווה במקצת במחבת.
אופים ב 191° במשך שעה אחת. אם אתה רוצה, כ 5 דקות לפני הלחם נעשה, לגרד את שאריות חמאה ודבש מהמחבת שבו אתה נמס אותם, לצחצח את זה על גבי הלחם כדי לעודד בראונינג. אם לא נשאר לך מספיק חמאה במחבת, להמס קצת יותר.
תן ללחם להתקרר על מתלה לפני חיתוך.