קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

אפיית לחם: שיפון עם קימל ופשתן

אפיית לחם: שיפון עם קימל ופשתן
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 216 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח שיפון, סוכר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחם שומשום ופשתן, לחם שיפון דניname, ו דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød).

הוראות

1
שלב את המים, שמרים, וסוכר בקערה של מערבל לעמוד שלך ולהניח בצד עד שהוא קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את קמח שיפון, ארוחת פשתן וכמחצית קמח הלחם. מערבבים לשלב, לכסות עם ניילון לעטוף, ולהניח בצד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
זרעי פשתן טחוניםזרעי פשתן טחונים
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
ללוש עם הוו הבצק עד לגלוטן מתחיל להתפתח, כ 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את קמח הלחם הנותר, מלח ויוגורט. ללוש עם הוו הבצק עד התערובת היא אלסטית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מוסיפים את הזרעים והשמן וממשיכים ללוש עד שהשמן משולב והזרעים מופצים היטב בבצק. טופס את הבצק לתוך כדור טפטוף עם קצת שמן זית מעיל. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות בניילון נצמד, ולהניח בצד עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
קמח את משטח העבודה שלך מחממים התנור שלך ל 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מפזרים קצת קמח תירס על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
הסר את הבצק מהקערה וליצור אותו לצורה המועדפת עליך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים אותו על תבנית אפייה מוכנה, בצד התפר למטה, ומכסים עם לעטוף פלסטיק. להפריש עד שהוא הוכפל בגודל, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
הסר את לעטוף פלסטיק, לחתוך את כיכר לפי הצורך, ואופים ב 350 מעלות עד השחמה יפה, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין על מתלה לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®