אפיית קולרבי וגזר
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, קולרבי 'אנד' גזר יכול להיות מתכון שכדאי לנסות. תמורת 42 סנט למנה , תקבלו תוספת שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 163 קלוריות . אם יש לך מלח, חמאה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט קולרבי מגורר עם סלק, גזר, מלפפון ונבטים , איך לעצב קולרבי: סלט קולרבי ותפוח ירוק אטריות ארוגולה עם גבינת עיזים, חמוציות מיובשות ואגוזי מלך עם דבש -רוטב דיז'ון , ואיך לעשות ספירלה של קולרבי: סלט קולרבי ותפוח ירוק אטריות ארוגולה עם גבינת עיזים, חמוציות מיובשות ואגוזי מלך עם רוטב דבש-דיז'ון .
הוראות
מניחים קולרבי וגזר בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
מסננים היטב; לְהַפְרִישׁ.
במחבת גדולה מטגנים בצל ב-2 כפות חמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. להקציף חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש. מערבבים את תערובת הירקות, הפטרוזיליה ומיץ הלימון.
העבר לשטח רדוד 2-Qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
במחבת קטנה ממיסים את יתרת החמאה על אש בינונית.
להוסיף פירורי לחם; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות או עד להשחמה קלה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם מתחממים.