אפיית תירס זוקיני
אפיית תירס זוקיני לוקחת כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 205 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אורגנו, פירורי לחם, שיני שום וקמח. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קרם תירס, אפיית קישואים וצ'יפוטלה , אפיית אטריות קישואים גבינת עם תירס קלוי ופלפל אדום , ואפיית קישואים .
הוראות
במחבת טפלון גדולה על אש בינונית, מבשלים את הקישואים, התירס והבצל ב-1 כף חמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. להפחית את החום; מערבבים פנימה גבינה. מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שהגבינה נמסה.
העבר ל-1-Qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
במחבת קטנה מטגנים את פירורי הלחם, השום והאורגנו בשארית החמאה במשך 2-3 דקות או עד שהפירורים משחימים קלות.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהוא מבעבע.