קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפיית תרד שמנת

אפיית תרד שמנת
ניתן להכין את המתכון לאפיית תרד שמנת בתוך כ-50 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 10 גרם חלבון , 30 גרם שומן ובסך הכל 386 קלוריות . תמורת 1.92$ למנה תקבלו תוספת שמגישה 10. אם יש לכם חמאה, שמנת מרוכזת של מרק פטריות, מלוחים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אמנון לימון פלפל שום עם פפרדלה תרד קרמי , קולסלו קרמי ללא קרם מטעה , ואפיית תירס סתיו .

הוראות

1
בקערה גדולה טורפים את גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים במרק. מערבבים פנימה תרד ובצל.
מרכיבים שתצטרך
4 חבילות (10 אונקיות כל אחת) תרד קצוץ קפוא, מופשר ומנוקז היטב4 חבילות (10 אונקיות כל אחת) תרד קצוץ קפוא, מופשר ומנוקז היטב
2/3 כוס מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)2/3 כוס מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)
מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מעבירים ל-2-1/2-qt משומן. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
שלבו פירורי קרקר וחמאה; מפזרים מעל תערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות