אפיית תרד שמנת
ניתן להכין את המתכון לאפיית תרד שמנת בתוך כ-50 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 10 גרם חלבון , 30 גרם שומן ובסך הכל 386 קלוריות . תמורת 1.92$ למנה תקבלו תוספת שמגישה 10. אם יש לכם חמאה, שמנת מרוכזת של מרק פטריות, מלוחים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אמנון לימון פלפל שום עם פפרדלה תרד קרמי , קולסלו קרמי ללא קרם מטעה , ואפיית תירס סתיו .
הוראות
בקערה גדולה טורפים את גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים במרק. מערבבים פנימה תרד ובצל.
מעבירים ל-2-1/2-qt משומן. צלחת אפייה.
שלבו פירורי קרקר וחמאה; מפזרים מעל תערובת תרד.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.