קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפל-ג'ינג'ר פריך

אפל-ג'ינג'ר פריך
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: שייק תפוחים ג'ינג'ר פריך, ג'ינג'ר הצמד תפוח פריך, ו תפוח, תאריך, וג'ינג'ר פריך.

הוראות

1
מחממים התנור ל 191° (190C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את התפוחים, זנגביל ומיץ לימון בתבנית אפייה מרובעת 6 כוס וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
כדי להפוך את הציפוי, לשלב את הקמח והחמאה בקערת ערבוב גדולה ולשפשף את החמאה עם קצות האצבעות שלך עד התערובת משולבת. תעבדי עם סוכר ושיבולת שועל. התערובת צריכה להישאר גבשושית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שיבולת שועלשיבולת שועל
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
להתפורר ציפוי על התפוחים. לחץ על ציפוי בעדינות כדי ליישר אותו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
5
אופים במשך 45 דקות, עד זהב פריך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חם, חם, או קר.
1
תפוח וקרמבל אוכמניות: להחליף 1 של תפוחים עם 7 עוז (200 גרם) אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
תפוחתפוח
2
מאמר var
3
Type_27_data = {};
4
מאמר
5
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;