אפל שיפון ההלבשה
רוטב שיפון תפוחים עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 415 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, מים, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו לחם שיפון דני, דייסת לחם שיפון דנית (, ו אפל קיווי ההלבשה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הנקניקיה, הסלרי והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד.
בקערה גדולה זורקים את קוביות הלחם עם חמאה ומלח מתובל.
העברה ל-15 אינץ'. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב 300 ל 10-15 דקות או עד קלוי קלות.
בקערה גדולה שלבו את תערובת הנקניקיות, התפוחים, אגוזי המלך, הצימוקים, מיץ התפוחים והמים.
מוסיפים קוביות לחם קלויות; מערבבים לשילוב.
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד להשחמה.