אפס הוכחה: קרמל מלוח מעורבב קרח חלב
אפס הוכחה: חלב קרמל מלוח מעורבב קרח עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1158 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 72 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-159 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חמאה, סוכר מגורען, קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד חלב קרמל מלוח, עוגיות שוקולד צ'יפס עם חלב קרמל מלוח, ו שוקולד חלב וגטו קרמל מלוח סנט הונורה.
הוראות
לקבלת קרמל מלוח: להביא את השמנת והחמאה כדי רתיחה נמוכה עד החמאה נמסה. תניח בצד.
בסיר, לבשל סוכר מעל חום בינוני ללא ערבוב, צחצוח את הצדדים של סיר מדי פעם עם מברשת מאפה לח עד הסוכר רושם 160° על מדחום ממתקים או מדחום מיידי לקרוא (סוכר צריך להיות ענבר אור). חום נמוך עד בינוני נמוך ולאט לאט לשפוך את השמנת וחמאה מומסת. התערובת תהיה בועה למעלה. מערבבים במלח ווניל.
מבשלים ומערבבים על אש נמוכה במשך 1 דקה. קרמל יהיה להתעבות מעט.
מעבירים לקערה ומגניבים לטמפרטורת החדר.
מערבבים קרח כתוש, חלב, ו 1/2 כוס קרמל בבלנדר ומערבבים עד מקציף.
יוצקים לשתי כוסות ומקשטים עם קצפת וקרמל נוסף.