קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק לבן צף

אפרסק לבן צף
אפרסק לבן צף נטול גלוטן, וללא לקטוז קינוח. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, אפרסקים, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפרסק לבן, קסיס ושמפניה צף, צבע האפרסק של דודה לילי-קינוח מושלם בסוף הקיץ, ו אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים חצי קערה במי קרח. בסיר קטן, מעל חום בינוני, להמיס את הסוכר ב 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, מביאים לרתיחה, ומבשלים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
הסר וזרוק את הג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4
מוסיפים חצי מהאפרסקים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
5
להעביר את מי הקרח במשך 1 דקה להחליק את העורות; להפריש. חזור עם האפרסקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
6
יוצקים את הסירופ לתוך קערה כדי להתקרר (אתה צריך על 1 1/2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מניחים את האפרסקים ומיץ לימון בקערה, באמצעות הידיים, למחוץ את הפרי. כפית את עיסת לתוך מסננת הניח על קערה, ולאחר מכן לחץ עליו עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ את המיץ (אתה צריך לפחות 4 כוסות). מערבבים את הסירופ ומקררים לפחות 1 שעה. מחלקים את התערובת בין 4 כוסות ומעלה כל אחד עם כף של הגלידה. טיפ: אם יש לך שאריות מיץ אפרסק מן צף, להוסיף אותו מים מוגזים או יין לעשות שפריצר.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה