אפרסק לבן צף
אפרסק לבן צף נטול גלוטן, וללא לקטוז קינוח. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, אפרסקים, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפרסק לבן, קסיס ושמפניה צף, צבע האפרסק של דודה לילי-קינוח מושלם בסוף הקיץ, ו אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים חצי קערה במי קרח. בסיר קטן, מעל חום בינוני, להמיס את הסוכר ב 2 כוסות מים.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, מביאים לרתיחה, ומבשלים 8 עד 10 דקות.
הסר וזרוק את הג ' ינג ' ר.
מוסיפים חצי מהאפרסקים ומבשלים 2 דקות.
להעביר את מי הקרח במשך 1 דקה להחליק את העורות; להפריש. חזור עם האפרסקים הנותרים.
יוצקים את הסירופ לתוך קערה כדי להתקרר (אתה צריך על 1 1/2 כוסות).
מניחים את האפרסקים ומיץ לימון בקערה, באמצעות הידיים, למחוץ את הפרי. כפית את עיסת לתוך מסננת הניח על קערה, ולאחר מכן לחץ עליו עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ את המיץ (אתה צריך לפחות 4 כוסות). מערבבים את הסירופ ומקררים לפחות 1 שעה. מחלקים את התערובת בין 4 כוסות ומעלה כל אחד עם כף של הגלידה. טיפ: אם יש לך שאריות מיץ אפרסק מן צף, להוסיף אותו מים מוגזים או יין לעשות שפריצר.