אפרסקים ופטל לבנים בסירופ שמפניה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 299 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ערב השנה החדשה. אם יש לך שמפניה, מים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אפרסקים ופטל בסירופ אנצ'ו עם חוטי צ' ילה, קוקטייל יין לבן עם אפרסקים וסירופ תאנה דבש עבור # Brunchweek, ו אפרסקים בגריל עם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול על חום בינוני; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 6 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
הוסף אפרסקים, להחזיר לרתיחה, ולהסיר מן החום.
בואו לעמוד 30 דקות או עד מגניב.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר אפרסקים 4 קערות הגשה. לבשל סירופ הנותרים 8 דקות או עד מעובה; מגניב. מסננים על אפרסקים, ומקררים לפחות 30 דקות.