קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסקים פרנץ ' טוסט אופים

אפרסקים פרנץ ' טוסט אופים
המתכון אפרסק טוסט לאפות מוכן בעוד כ-8 שעות ו-55 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לך בגט, ביצים, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אפרסק מטוגן ללא גלוטן אופים, אפרסק טוסט צרפתי, ו אפרסק טוסט צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
תרסיס 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול. פרוס את באגט לפרוסות 1/2 אינץ ' ולסדר את הפרוסות בשכבה אחת בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
להקציף יחד את הביצים, חלבונים ביצה, חלב וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את תערובת הביצים על הלחם במחבת. בקערה בינונית, לזרוק אפרסקים עם מיץ לימון 1 כף של סוכר חום. פזר את פרוסות האפרסק באופן שווה על גבי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים את הסוכר החום הנותר וקינמון ומפזרים מעל. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לחשוף ולאפות במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®