אפרסקים פרנץ ' טוסט אופים
המתכון אפרסק טוסט לאפות מוכן בעוד כ-8 שעות ו-55 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לך בגט, ביצים, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אפרסק מטוגן ללא גלוטן אופים, אפרסק טוסט צרפתי, ו אפרסק טוסט צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
תרסיס 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול. פרוס את באגט לפרוסות 1/2 אינץ ' ולסדר את הפרוסות בשכבה אחת בתבנית האפייה.
להקציף יחד את הביצים, חלבונים ביצה, חלב וניל.
יוצקים את תערובת הביצים על הלחם במחבת. בקערה בינונית, לזרוק אפרסקים עם מיץ לימון 1 כף של סוכר חום. פזר את פרוסות האפרסק באופן שווה על גבי הלחם.
מערבבים את הסוכר החום הנותר וקינמון ומפזרים מעל. מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לחשוף ולאפות במשך 40 דקות.