אפרסקים קינמון עם עוגיות סוכר וקצפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסקים קינמון עם ביסקוויטים סוכר קצפת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 923 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עוגיות, אפרסקים בסירופ כבד, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו אפרסקים בגריל עם קינמון חלבון קצפת וקרמל, קינמון סוכר שאור לחם מטוגן עם קצפת יוגורט, ו שמנת מוקצפת טבעונית ללא סוכר akan Aquafaba (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביסקוויטים על גיליון עוגיות ומפזרים 2 כפות סוכר.
אופים ב 425 מעלות F במשך 10 דקות או עד הזהב בקצוות.
אפרסקים חמים מתובלים בקינמון ואגוז מוסקט על אש נמוכה בסיר קטן.
Beat שמנת הנותרים 2 כפות סוכר עם מערבל יד עד פסגות רכות טופס.
פיצול ביסקוויטים חמים ולמלא עם כפיות של אפרסקים חמים. למעלה עם ביסקוויט מסוכר למעלה ומגישים עם הרבה קצפת טרי.