אקלרים שוקולד ללא סוכר
פחזני שוקולד ללא סוכר עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 153 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, ביצים, תמצית ונילן ותערובת פודינג וניל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 15%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מוס שוקולד דל פחמימות ללא סוכר {בגידה: ספר הבישול החדש של אמא ללא סוכר}, מאפינס שוקולד זוגי סקיני-טבעוני, ללא גלוטן, ללא חלב, ללא ביצים וללא סוכר מזוקק, ו אקלרים ללא גלוטן עם קרם מאפה ללא חלב.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים וחמאה.
מוסיפים קמח בבת אחת, תוך ערבוב עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
מעבירים לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; חותם.
חותכים 1 אינץ'. חור בפינה אחת של תיק. צינור שמונה 3-1 / 2-ב. בולי עץ על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בחום של 450 לום למשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל -400 שקי; אופים 15-20 דקות יותר או עד להזהבה.
מעבירים לרשת. מיד לחתוך חריץ בכל כדי לאפשר זרם לברוח; מגניב. לפצל ולהניח את החלקים בצד. זורקים פנימה בצק רך.
למילוי, בקערה גדולה, לטאטא חלב, וניל תערובת פודינג במשך 2 דקות.
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף; מניחים בצד.
בקערה גדולה נוספת, לטאטא חלב תערובת פודינג שוקולד במשך 2 דקות.
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. כפית מילוי וניל לאקלרים; החלף צמרות.