ארבע גבינה אפויה פנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארבע גבינה אפויה פנה. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, פטרוזיליה, פתיתי צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ארבע גבינות פנה אפוי, שלוש גבינה אפויה פנה, ו פנה אפוי עם חצילים, עגבניות וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את גבינת הקוטג', גבינת ריקוטה, מוצרלה 1/2 כוס ופטרוזיליה בקערה ומערבבים עם מזלג לשלב ולהניח בצד. לבשל פסטה עד רך אבל עדיין מוצק, דקה או 2 פחות מאשר החבילה מכוונת.
מחממים את השמן באותו סיר על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את השום ומבשל במשך 30 שניות יותר.
מוסיפים את העגבניות, רוטב עגבניות, אורגנו, רוזמרין, פתיתי צ ' ילי, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות עד הרוטב מתעבה מעט. להחזיר פסטה לסיר עם רוטב ולכבות את החום.
מוסיפים תערובת גבינת קוטג'.
ריסוס 9 על ידי צלחת זכוכית 13 אינץ ' עם ספריי בישול ואז להעביר תערובת פסטה למחבת. למעלה עם הנותרים 3/4 מוצרלה כוס ופרמזן.
אופים עד מחומם דרך גבינה מותכת, 30 דקות.
מקור מצוין של: חלבון, סיבים, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין K, סידן, ברזל, זרחן, אשלגן
מקור טוב של: Riboflavin, ויטמין B6, ויטמין B12, נחושת, מנגן, סלניום, אבץ