קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ארבע גבינה פולנטה

ארבע גבינה פולנטה
ארבע גבינה פולנטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 766 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קמח תירס גס, גבינה נמסה חלב פרה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שלוש גבינה פולנטה, קרם שני גבינה פולנטה, ו גבינת צ'ילי פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להביא את המניה עוף ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר. להפחית את החום לרתיחה בהדרגה להקציף בקמח התירס. מבשלים, ערבוב, עד מכרז, 30 עד 35 דקות (פולנטה עדיין צריך להיות דק מספיק כדי לשפוך). מערבבים את החמאה, פטרוזיליה, אגוז מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
פולנטהפולנטה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
חמאה צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
יוצקים רבע של פולנטה העליון עם 1 סוג של גבינה חתוכה על פי בחירתך.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
5
הוסף רבע נוסף של פולנטה ואחריו עוד גבינה חתוכה לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
הוסף עוד שכבה של פולנטה ואת הגבינה לקוביות הנותרים. למעלה עם שאר פולנטה ומפזרים את Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פולנטהפולנטה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
מקשטים עם רוזמרין ועגבניות. (אם אתה לא מגיש מיד, תן לתבשיל להתקרר, ואז לכסות ולקרר. כדי לחמם, להביא לטמפרטורת החדר, ואז לאפות לפי ההוראות. זה עלול לקחת 10 עד 15 דקות נוספות.)
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים את התבשיל עד לזהב, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אם יש לך שאריות, מטגנים את הפולנטה ומגישים אותו למחרת בבוקר עם ביצים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
(קיבלר)(קיבלר)