ארוגולה, תפוחים & Manchego ב ויניגרט סיידר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוגולה, תפוחים & Manchego בויניגרט סיידר. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 883 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים, חרדל דיז'ון, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. נסו סלטים רציניים: ארוגולה, תפוחים ומנצ'גו בסיידר ויניגרט, ארוגולה, תפוח וסלט רימון עם סיידר-דבש ויניגרט, ו ארוגולה, תפוח, גבינת עיזים וסלט פקאן מסוכר עם ויניגרט סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את ויניגרט על ידי לטאטא את כל החומרים יחד בקערה קטנה. תניח בצד.
מניחים את ארוגולה בקערת הגשה.
לטאטא את הויניגרט שוב עד משולב היטב, ואז להוסיף לסלט, לאט לאט, עד הירוקים לבושים היטב; ייתכן שנשאר קצת. ממש לפני ההגשה, לחתוך את התפוח לפרוסות דקות ולזרוק לתוך הסלט יחד עם Manchego ושקדים. לטעום ולהתאים תיבול, ולאחר מכן לשרת מיד.