ארוחת ערב: אטריות אודון קארי מוקפץ הוא טבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 407 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 49 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל, שמן קנולה, גארם מסאלה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו אטריות אודון קארי מוקפצות, ארוחת ערב היום: אטריות עוף המטוגנות של מינג טסאי, ו ארוחת ערב: ניקו אודון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר מים לרתיחה. מבשלים את אודון על פי ההוראות על האריזה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים, ולאחר מכן לשטוף היטב מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
3
יוצקים 2 כפות שמן לסיר בינוני. להפוך את החום בינוני נמוך ולהוסיף את הקמח. מערבבים היטב, ומבשלים עד רביכה חומים, על 10 דקות.
מוסיפים את אבקת קארי וגראם מסאלה לרובה, מבשלים עוד דקה. לאט לאט לטאטא ב 1/2 כוס של מלאי הירקות. המשך לטאטא, ולהוסיף את הסוכר. כאשר הרוטב סמיך, לכבות את החום ולהניח את הסיר בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
בצל לבן, חתוך לקוביות
גארם מסאלה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
יוצקים 2 כפות שמן למחבת גדולה לא מקל להגדיר על חום בינוני.