קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

ארוחת ערב הלילה: כריך סטייק עם מלפפון, סלט ג'ינג'ר, ומיונז צ' ילה שחור

ארוחת ערב הלילה: כריך סטייק עם מלפפון, סלט ג'ינג'ר, ומיונז צ' ילה שחור
ארוחת ערב הערב: כריך סטייק עם מלפפון, סלט ג'ינג'ר, ומיונז צ' ילה שחור הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם לחמניות cibatta, חלמון ביצה, צ'ילי צ' ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: כריך סטייק עם תירס, עגבניות ואבוקדו, ארוחת ערב: סלט סלק קלוי עם רוטב Guajilo צ'ילה, ו ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה פינגרלינג עם סלסה ירוק צ'ילה-כוסברה.

הוראות

1
עבור מיונז צ ' ילה השחור: אם באמצעות תנור גז, להפוך את אחד המבערים על גבוה. החזק אחד צ ' ילי chipotle עם זוג מלקחיים ממש מעל הלהבה ולשרוף אותו מכל הצדדים. זה יהיה לנפח מעט, ולאחר מכן להפוך שחור. שימו את הצ 'ילה בצד, וחזרו עם הצ' יפוטלה השני צ 'ילה, והאנצ' ו צ ' ילה. אם אין לך תנור גז, להגדיר מחבת ברזל יצוק על חום גבוה, ואת chiles על המחבת. כאשר צ ' ילי קריר למגע, להשליך את הגבעולים ולהסיר את הזרעים מן ancho.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
לזרוק את צ ' ילי לתוך מעבד מזון טוחנים דק.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
העברה לקערה ויוצקים בכוס 1 של שמן. מערבבים היטב. בלי לנקות את מעבד המזון, להוסיף חלמונים ביצה, שום, מיץ ליים, סוכר, מלח, ושתי כפות מים. תהליך עד בשילוב. עם המנוע פועל, לאט לטפטף בשמן צ ' ילה בזרם יציב. המיונז צריך להיות עבה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
עבור כריך סטייק: העונה סטייק עם מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5
יוצקים את כפית השמן למחבת ברזל יצוק להגדיר על חום גבוה. כאשר רק מתחיל לעשן, להוסיף את הסטייק. מבשלים עד משחימים היטב על הקרקעית, כחמש דקות, ולאחר מכן להעיף. מבשלים עד משחימים היטב בצד זה, כחמש דקות נוספות. בדוק את הטמפרטורה שלו עם מדחום בשר; זה צריך לרשום בערך 140 מעלות. אם כן, להפריש ולתת לנוח במשך חמש דקות. (אם זה מתחת 140 מעלות, לבשל עוד דקה או שתיים בכל צד.) ואז דק לחתוך את הבשר נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לגרוף חלק מאמצע כל חתיכה של ג ' בטה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
7
מורחים כף אחת של מיונז צ ' ילה השחור על כל מחצית עליונה. מחלקים את הסטייק, המלפפון, הג ' ינג ' ר והכוסברה בין ארבעת החצאים התחתונים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
8
טפטוף כל אחד עם מיץ ליים, ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מניחים את החצאים העליונים על כל אחד, צד מיונז למטה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
10
לשרת.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.