ארוחת ערב הלילה: סלט לחם עם גרגר, פרמזן, וביצה עלומה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סלט לחם עם ספק, פרמזן, ביצה עלומה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה תינוק, שמן זית, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ארוחת ערב: סלט פול עם טוסט וביצה עלומה, ארוחת ערב הערב: סלט שן הארי עם ביצים עלומות ובייקון, ו ארוחת ערב: אגס, פרמזן וסלט קשיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. בצלחת חסינת קנה לזרוק את חתיכות הלחם, שום, ו 2 כפות שמן.
אופים עד הלחם מתחיל להיות פריך; כעשר דקות.
הניחו את פרוסות גרגר האבק על פני חתיכות הלחם והמשיכו לאפות במשך 5 דקות נוספות.
בינתיים, להביא סיר של מים להרתיח עבור ציד בלתי חוקי את הביצים.
לטאטא את מיץ לימון, נשאר שמן זית, וקמצוץ של מלח ופלפל בקערת סלט כדי להפוך את רוטב. לגלח את גבינת פרמזן באמצעות מקלף ירקות לשבבים דקים.
לחלוט את הביצים במים רותחים במשך 4 דקות, או עד שהלבנים נקבעים לחלוטין והחלמון עדיין רך. לזרוק את ארוגולה עם הלחם, גרגר, ואת ההלבשה.
מגישים עם פרמזן מגולח וביצים עלומות.