ארוחת ערב: Chard Frittatan השוויצרי נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שום, בצל, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: דיונון עם Chard שוויצרי, ארוחת ערב: גרגרי חומוס קלויים ונקניקיית כבש עם Chard שוויצרי, ו ארוחת ערב הערב: פסטה עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ, צימוקים מוזהבים, צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
שים את תפוחי האדמה לקוביות בקערה קטנה, לכסות עם צלחת, ומיקרוגל על גבוה במשך 3 עד 4 דקות, עד במכרז כאשר פירסינג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, כ 3 דקות, ואז מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את המזג ואת התזה של מים, כיסוי, ומבשלים עד המזג הוא רך לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
הוסף יותר מים במידת הצורך אם המחבת היא יבשה מדי ואת chard הוא עדיין קשה. לפני שתמשיך, לבשל את כל שאריות לחות, ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עם מלח וגבינות, ולאחר מכן מערבבים בתערובת chard ובצל ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Chard שוויצרי
20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מחממים את החמאה במחבת בינונית או קטנה על חום בינוני עד קצף, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת הביצה. מבשלים עד הקרקעית והצדדים מתחילים להגדיר, ולאחר מכן להעביר לתנור ולהמשיך לבשל עד שהמרכז הוא מוצק, 5-15 דקות בהתאם לצורת המחבת. אפשר להתקרר קצת לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'