ארוחת ערב הערב: צדפות אפויות של אלטון בראון עם ארטישוק ופירורי פנקו
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם לבבות ארטישוק, בצל, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 59 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: דג אפוי עם פירורי לחם מלוחים, קרוד אפוי עם פירורי פאנקו עשב לימון, ו צדפות אפויות עם פירורי לחם ושום (יען כל ' איטליה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מדפים לתנור למיקומים נמוכים-בינוניים ועליונים-בינוניים וחמם מראש תנור ל-420 ° F.
יוצקים מלח סלעים על מחבת. Shuck צדפות באמצעות סכין צדפות. להשליך פגז שטוח העליון, ולאחר מכן להשתמש בסכין כדי לעקור צדפה מהקליפה התחתונה. שמור צדפה במחצית התחתונה, ולשמור כמה שיותר משקאות צדפות ככל האפשר. קליפה תחתונה נסטלה עם צדפה במלח, לוודא שאף אחד המשקאות נשפך.
מוסיפים חמאה למחבת sauté 12 אינץ ' מעל חום בינוני-נמוך. כאשר חמאה מומסת, לחמם מעט, ולהוסיף בצל, סלרי, וחצי מלח כפית. מבשלים עד בצל שקוף, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, בערך דקה אחת.
הפחיתו את החום ללבבות נמוכים והוסיפו ארטישוק, פירורי לחם, גרידת לימון, ½ כפית מלח כשר, פלפל שחור ואורגנו. מבשלים 3 דקות יותר, עד שהכל מאוד ריחני. כבה את החימום.
מחלקים פירור לחם תערובת שווה על גבי צדפות. הגדר מחבת גיליון בתנור ומבשלים 10 דקות, או עד העליון הוא השחמה קלות.