ארוחת ערב: טלה טחון עם תפוחי אדמה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: חומוס עם טלה ושקדים טחונים, ארוחת ערב הערב: Laap טורקיה הקרקע, ו ארוחת ערב הלילה: Murgh Keema (קארי עוף טחון).
הוראות
יוצקים שמן לתוך במחבת נירוסטה 12 אינץ ' עם תחתית כבדה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים בצל. מבשלים עד חום בקצוות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום, מערבבים היטב ומבשלים עד ריחני, בערך דקה אחת.
מוסיפים כבש למחבת, שוברים אותו עם כף עץ. לבשל עד שהוא כבר לא אדום, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים יוגורט, מחית עגבניות, כמון, כוסברה, קאיין וכורכום. מערבבים היטב, ומבשלים דקה אחת.
מוסיפים מלח, תפוחי אדמה ושתי כוסות מים. מערבבים שוב, ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -30 דקות.
מגישים עם אורז, וצד ירקות.