ארוחת ערב: סיצ'ואן מבושל בקר ברוטב לוהט
ארוחת ערב: בשר מבושל סצ'ואן ברוטב לוהט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 459 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סלרי, פלפל סצ'ואן, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: נזיד בקר צרוב מהיר סצ'ואן, ארוחת ערב הלילה: עוף עם ממרח פלפל סצ'ואן, ו ארוחת ערב הערב: מרק עוף עם אטריות בסגנון סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הבשר הפרוס לקערה ושופכים פנימה את יין האורז. לזרוק היטב ולהניח בצד במשך 10 עד 15 דקות.
יוצקים 3 כפות שמן לתוך עבודה או מחבת sauté גדול. הפעל חום גבוה. כאשר חם מאוד, מוסיפים את צ 'ילי ופלפל סצ' ואן. מערבבים כל הזמן, ומבשלים 1 עד 2 דקות, עד ריחני מאוד אבל לא שרוף. כבה את החום, והסר צ ' ילי ופלפל והנח בצד. כאשר מגניב, בערך לקצוץ את chiles.
מוסיפים את הסלרי ואת הבצל הירוק ומבשלים כ 2 דקות, עד שהם רק מבושלים דרך.
מוסיפים את משחת שעועית צ ' ילי ומבשלים 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני מאוד.
יוצקים את ציר העוף ורוטב סויה. מביאים לרתיחה. בינתיים, לטאטא יחד את עמילן התירס עם 3 כפות מים. מערבבים את הבשר וזורקים עד מצופה. כאשר המניה רותחים, להפחית את החום לרתיחה ולאחר מכן להוסיף את הבשר. מבשלים 1 עד 2 דקות, או עד הבשר הוא רק מבושל. כבה את החימום.
מחלקים את הסלרי ואת הבצל הירוק בין ארבע קערות. מצקת את המרק ואת הבשר לתוך כל קערה.
מוסיפים את צ 'ילי קצוץ ופלפל סצ' ואן לכל אחד.
יוצקים את שאר השמן למחבת להגדיר על חום גבוה. כאשר הוא מתחיל לעשן, לכבות את החום, ומיד לשפוך על כל קערה. זה יהיה לרחוש הבשר על גבי.