ארוחת ערב: סלט שרימפס ופלפלים קלויים
מתכון זה מספק 2 מנות. עם 196 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, שרימפס, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: עוף עם פלפלים קלויים וסלסה ורדה, ארוחת ערב: לינגוויני עם שרימפס צלוי הדר, ו ארוחת ערב: סלט סובה קר עם פלפלים ורוטב פונזו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 260°. כאשר מוכן, מניחים את פלפל אדום בתבנית אפייה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו. צלי במשך 15-20 דקות, פונה כל 5 דקות בערך. העור צריך להשחיר מעט. כאשר נעשה, לעטוף את הפלפל בשקית נייר ולתת לו קיטור במשך 5-10 דקות.
בינתיים, קיטור השרימפס. מביאים סיר מים לרתיחה. כאשר הוא מוכן, מניחים את החסילון בסל מהביל מעל המים. מבשלים עד שהם הופכים ורודים, רק כמה דקות.
קח את הפלפל מהשקית, ולהסיר את העור, גזע, וזרעים.
חותכים לאורכו לרצועות אינץ רבעון.
מערבבים את רצועות הפלפל, שרימפס, פטרוזיליה, מנטה, שמן ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל.
בואו להתקרר מעט עד טמפרטורת החדר.